* tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia.

Maa

Finland

HALUATKO, ETTÄ OTAMME SINUUN YHTEYTTÄ LIITTYEN HARLEY-DAVIDSONIN TUOTTEISIIN, PALVELUIHIN JA TAPAHTUMIIN?

Ottakaa minuun yhteyttä (hyväksy valitsemalla):

Olen lukenut liitteenä olevan tietosuojakäytännön ja vakuutan ymmärtäväni ja hyväksyväni sen sisällön. Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

"Hyväksyn, että Harley-Davidson Europe Ltd kerää, käsittelee ja käyttää antamiani henkilökohtaisia tietoja, ja voi jakaa näitä tietoja maassani toimiville valtuutetuille Harley-Davidson-jälleenmyyjille sekä maailmanlaajuiseen Harley-Davidson-konserniin kuuluville yrityksille (jäljempänä: HARLEY-DAVIDSON), jotta ne voivat kerätä, käsitellä ja käyttää näitä tietoja HARLEY-DAVIDSONIN tai valtuutettujen jälleenmyyjien kausiluonteiseen mainontaan, jonka tavoitteena on edistää Harley-Davidsonin moottoripyörien, osien, lisävarusteiden sekä muiden HARLEY-DAVIDSONIN, valtuutettujen jälleenmyyjien tai lisenssinhaltijoiden myymien tuotteiden ja palvelujen vuokrausta, myyntiä ja markkinointia, sekä tarjota kutsuja edellä mainittujen tahojen järjestämiin tapahtumiin ja markkinatutkimuksiin. Tämä sopimus voidaan purkaa milloin tahansa. Jos haluan estää HARLEY-DAVIDSONIA käyttämästä tietojani tai tiedustella tietojen käyttöön liittyviä asioita, voin ottaa yhteyttä paikalliseen HARLEY-DAVIDSON-jälleenmyyjään. Yhteystiedot löytyvät Harley-Davidsonin tietosuojakäytännön kohdasta Näin tavoitat meidät."

 "Sisältäen Harley-Davidson Inc., H-D U.S.A. LLC, Harley-Davidson Motor Company Group LLC, Harley-Davidson Motor Company Inc, Harley-Davidson Motor Company Operations Inc, Harley-Davidson Dealer Systems Inc. ja Harley-Davidson Financial Services Inc, jotka toimivat kaikki Yhdysvalloissa, sekä oman maani Harley-Davidson-yksikkö (katso lisätietoja Harley-Davidsonin tietosuojakäytännön kohdasta Näin tavoitat meidät). Maassani voimassa olevat tietosuojakäytännöt eivät välttämättä ole EU-standardien mukaisia. Harley-Davidson on varmistanut, että EU-maista Yhdysvaltoihin siirrettävät tiedot säilytetään EU-standardien mukaisesti."

Maa

Finland